Главная | Регистрация | Вход | RSSYakshanba, 28.04.2024, 11:09

SOFT PORTAL OF UZBEKISTAN

Меню сайта
Категории раздела
Kompyuterlar uchun [16]
Mobil telefon uchun [10]
Foydali maslahatlar [13]
Sport yangiliklari [5]
Oshxona [4]
Avto Olam [3]
Bu qiziq ... [42]
She'riyat [10]
Kitoblar [8]
Shou-Biznes [0]
Ilm-Fan [3]
Kashfiyotlar [7]
Latifalar [1]
Buyuk Siymolar [21]
Ibratli hikoyalar [4]
Topishmoqlar [6]
Aforizmlar [19]
Yulduzlar biografiyasi [2]
Dasturlash tillari [6]
Eng-Eng-Eng [4]
Hayvonot dunyosi [14]
Qiziqarli masalalar [1]
Salomatlik [2]
O'simliklar dunyosi [1]
Maqollar [7]
E-Book [1]
Мини-чат
Наш опрос
Saytimizga baho bering !
Barcha javoblar: 65
Статистика

Hozir saytda: 1
Mehmonlar: 1
Foydalanuvchilar: 0

Go'shtni to'rg'ayotganda uning to'qima yo'nalishlari bo'ylab to'g'rash lozim. Issiq pishgan go'shtning kesilishi soviganiga nisbatan qiyinroq kechadi. Go'shtning qattiqroq joylarini dimlamaga yoki qiyma sifatida foydalanish tavsiya etiladi.Go'shtni duxovkada pishirmoqchi bo'lsangiz, uni pergament qog'oziga o'rab olgan ma'qul.
Duxovkada go'sht pishirilayotganda eng ma'qul harorat 170-200 daraja issiqlikni tashkil etadi. ... Davomini o'qish »
Bo'lim: Oshxona | Ko'rildi: 1432 | Qo'shdi: WebmasterUz | Sana: 05.11.2011 | Izohlar(0)

Har bir millatning o`z an-analari bor. Masalan  bizda Navro'zda sumalak yeyiladi, Amerikada esa Mustaqillik bayramida ko`plab hot-dog lar istemol qilinadi. Nega Hot-dog bunday ataladi?

Hattoki Ingliz tilini yaxshi biladiganlar ham nima uchun aynan bulichka ichidagi sasiska hot-dog deb atalishini tushuntirib berishlari qiyin. ... Davomini o'qish »

Bo'lim: Oshxona | Ko'rildi: 1182 | Qo'shdi: WebmasterUz | Sana: 05.11.2011 | Izohlar(0)

Одамлар сабзавотни овк,атга жуда кадимдан иш-латиб келадилар. Урта Осиёда пиёз, сабзи, калам-пир, турп ва боища сабзавот экинлари 2 минг йилдан илгари х,ам экилгани маълум. Сабзавот утсимон усимлик булиб, унинг бирор серсув к,исми, чунончи сабзи, турп, шолгомнинг этли илдиз меваси; карам ва салатнинг барглари; гулкарамнинг рунчаси: ровочнинг барг банди; помидор, бодринг, баклажоннинг меваси овк,атга ишлатилади. ... Davomini o'qish »

Bo'lim: Oshxona | Ko'rildi: 1811 | Qo'shdi: WebmasterUz | Sana: 30.12.2010 | Izohlar(0)

Oshxona - bizning jonimizga oro kiradigan, nafsimizni jilovlaydigan bir joydir.
Uning ozodaligi, qulayligi hamma uchun birdek muhim.
Ushbu mavzuda ham oshxonamiz yanada ko'rkam, ozoda va osuda bo'lishi uchun foydali maslahatlarimiz bilan fikr almashamiz. ... Davomini o'qish »
Bo'lim: Oshxona | Ko'rildi: 1230 | Qo'shdi: WebmasterUz | Sana: 30.12.2010 | Izohlar(0)

Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Aprel 2024  »
DuSeChorPayJuShaYak
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Друзья сайта

Copyright MyCorp © 2024